Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Videón, ahogy hamis és mérgező Elf Barokra csapott le a NAV

Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megyékben terítették az árut.

Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

A NAV egyszerre csapott le a hét tagból álló bűnözői csoportra, akik összesen másfél millió szál adózatlan cigarettát és kétezer, az eredetire megszólalásig hasonlító, ám hamis Elf Bar-t foglaltak le.

Emellett csaknem 25 ezer eurót és több tízmillió forintot is találtak a bűnözőknél, akiket a hatóságok mintegy egymilliárd forintos pénzmosással gyanúsítják, és már őrizetbe is vették őket. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A szakértői vélemény szerint a hamisítvány mérgező

A bűnözői csoport egyik tagját Svédországban fogták el. A szír férfi azóta már egy Magyarországi börtönben ül, az ügy kapcsán pedig további kihallgatások várhatóak – számolt be honlapján a NAV.

Miután megerősítették, hogy az értékesítésre szánt Elf Barok hamisak, annak egészségkárosító hatását is megvizsgálták. A szakértői vélemény szerint a termék mérgező, és súlyosan károsíthatta volna a fogyasztók egészségét.

Az Elf Bar Magyarországon tiltott terméknek minősül, annak birtoklása és árusítása is illegális. Mint korábban beszámoltunk róla az Elf Bar könnyen nikotinmérgezéshez is vezethet.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.