Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Vajna Timi papagájos videója a követők új kedvence

Vajna Timi imádja az állatokat, akik szép életet élhetnek mellette, és természetesen a különleges papagájokról sem feledkezik meg.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timit ritkán látni Magyarországon, mivel többségében az Egyesült Államokban éli az életét. Ezzel kikerüli azt, hogy kövesse a sajtó, és folyamatosan fotók készüljenek róla, ha elmegy valahová.

Mindez egy nyugodtabb életet is eredményez számára, de ettől függetlenül időről időre hazalátogat a családjához, a magyarországi barátaihoz. Amerikai állampolgárként a közlekedés is egyszerűbbé vált, így már azzal sem lehet gondja. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Aki kicsit is ismeri Timit, az tudhatja róla, hogy imádja az állatokat, és segítik is rajtuk, Nemcsak a macskákat szereti, a kutyák ugyanolyan fontos helyet foglalnak el a szívében, és mint kiderült, a papagájok szintén a kedvencei közé tartoznak.

Sok szeretetet tudnak adni, más formában, mint az emberek, és ez különleges. A bombaformában lévő Timi pedig hálás ezért, és legutóbb egy papagájos videót osztott meg a követőivel.

A mindig csinos és vonzó magyar híresség videóját erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig. Nem mellesleg már több mint 735 ezer követője van Timinek, ami az egyik legnagyobb a magyar sztárok közül.