Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,720 $

Kobe Bryant özvegye óriási kártérítést kap a férje haláláról kiszivárgott képek miatt

Az ügyvéd szerint ezzel lezárul az ügy, amelynek során Vanessa Bryant bátran küzdött a férjéért, a lányáért és mindazokért, akiknek elhunyt családtagjaival hasonló tiszteletlenséggel bántak.

...svg content...Fotó: Virágok a Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok amerikai profi kosárlabdázót ábrázoló falfestmény előtt Los Angelesben 2022. január 26-án, a halálának második évfordulóján. A két évvel ezelőtti helikopter-balesetben Bryanten és a lányán kívül még 7 másik ember is életét vesztette. MTI/EPA/Caroline Brehman
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentések szerint Los Angeles megye közel 29 millió dollárt (körülbelül 10,2 milliárd forintot) fizet a 3 évvel ezelőtt elhunyt NBA szupersztár özvegyének, Vanessa Bryant-nek, aki a magánélet megsértésére hivatkozva perelt.

Kobe Bryant felesége azzal vádolta az incidens helyszínére kiérkezett rendőröket, tűzoltókat és más elsősegélynyújtókat, hogy egymás között küldözgették a balesetről és a férje holttestéről készült fényképeket, s mindez súlyos lelki, érzelmi fájdalmat okozott számára. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

„A mai napon sikeresen lezárul Mrs. Bryant bátor küzdelme, hogy felelősségre vonja azokat, akik részt vettek ebben a groteszk viselkedésben. Harcolt a férjéért, a lányáért és mindazokért, akiknek elhunyt családtagjaival hasonló tiszteletlenséggel bántak”

– mondta a nő ügyvédje, Luis Li.

Majd megerősítette, hogy a 28,85 millió dolláros egyezség tartalmazza azt a 16 millió dollárt is, amelyet az esküdtszék tavaly augusztusban ítélt meg Vanessa Bryant-nek a magánélet megsértése miatt a Los Angeles megye ellen indított perében – közölte a Reuters.

A világhírű kosaras, a 41 éves Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gianna hét másik emberrel együtt halt meg 2020. január 26-án, amikor a helikopterük lezuhant a kaliforniai Calabasasban, amelynek híre az egész világot megdöbbentette.

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.