Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Rekordot döntött a Minden, mindenhol, mindenkor!

A Screen Actors Guild idei díjátadóján ugyanis a Minden, mindenhol, mindenkor uralta a színpadot, hiszen négy fődíjat is nyert, ezzel megdöntve az egy filmre jutó legtöbb győzelem rekordját.

Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A multiverzumos fantasy az este legnagyobb győztese volt, hiszen négy díjat is bezsebelt: Michelle Yeoh a legjobb színésznőnek járó, míg Jamie Lee Curtis és Ke Huy Quan a legjobb mellékszereplőnek járó díjat nyerte el.

Yeoh egy érzelmes beszéd keretében vette át a rangos díjat, ezzel együtt pedig tisztelgett a kategória többi versenyzője, az Oscar-díjas Cate Blanchett és Viola Davis előtt. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Quan pedig megkönnyezte az elismerést, köszönőbeszédében pedig arról beszélt, hogy ő az első ázsiai férfi, aki a SAG-díj történetében egyéni díjat nyert bármely filmes kategóriában. Azt mondta, a pillanat már nem az övé, hanem mindenkié, aki „változást akart”.

Jamie Lee Curtis pedig köszönőbeszédében arról beszélt, hogy imádja a színészeket, imádja a színészkedést, és azt a munkát, amit együtt összehoztak, hozzátéve, hogy immáron 64 éves, és ez az elismerés egészen elképesztő számára.

A Minden, mindenhol, mindenkor több jelentős díjat is nyert az Oscar-gála előtt: többek között a Producers Guild a legjobb filmért járó díját és a legjobb rendezőnek járó díjat a Directors Guild díjátadóján. A film vezeti továbbá az idei Oscar-díj jelöléseit is, amit március 12-én rendeznek meg.