Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Sztárban Sztár: Kamarás Iván kegyetlenül jól hozta a rapper Hirot (videó)

Kamarás Iván ismét nagyon nehéz feladatot kapott, de megcsinálta, végül tökéletesen hozta le a magyar rappert.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb nagyon érdekes, izgalmas, látványos és meglepő estén vagyunk túl a Sztárban Sztárban. Nem volt okunk a panaszra, és még jobban szórakoztunk, mint egy héttel ezelőtt, amikor hatalmas meglepetésre Zdroba Patrik esett ki.

Oláh Ibolya ezúttal is óriásit ment, Tóth Andi kivételével mindenki 10 pontot adott neki a zsűriben. Ugyan a napot most nem nyerte meg, rendkívül magabiztosan abszolválta a kört, és nehéz lenne elképzelni nélküle a döntőt. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Nemazalánynak sikerült javítania, de megint csak az utolsók között juthatott tovább, addig Judy Pinkben elkápráztatta a közönséget és a nézőket, méghozzá a levegőben, tériszonyosként, ami miatt nagyobb dicséretet érdemel.

Az este folyamán azonban minden kétséget kizáróan az utolsóként színpadra lépő Valkusz Milán volt a legjobb, Zsédaként. Nem is lehetett kérdés, hogy napi győztesként jut tovább a következő körbe, ami ugyancsak izgalmas lesz.

Akárcsak egy héttel korábban, Kamarás Iván utolsó versenyzőként kaphatta meg a lehetőséget a folytatásra, pedig az este egyik legjobb produkciója volt az övé Hiroként. Ügyesen hozta le a magyar rappert, és akkor senki sem gondolta volna, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerül.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.