Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Kulcsjátékost veszíthet a Barcelona, a PSG már megnyithatta a pénzcsapot

Ronald Araújo a világ egyik legjobb játékosa a posztján, éppen emiatt aggódhat a Barcelona.

...svg content...MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 23 éves uruguayi a Barcelona egyik legkellemesebb meglepetése ebben a szezonban. Kiemelkedően teljesít a védelem közepén, ami persze felkeltette a rivális klubok érdeklődését is.

A PSG állítólag már meg is kereste a katalán óriást, hogy tárgyaljanak az esetleges átigazolásról, Araújóért ugyanakkor hatalmas összeget, mintegy 90 millió eurót szeretne a Barca. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ez persze túl nagy akadályt nem jelentene a biztos anyagi háttérrel rendelkező párizsiak számára, más kérdés, hogy a Barcelona képes lenne-e pótolni a fiatal klasszist, és ha igen, mekkora összegből.

Araújo még 2018-ban érkezett a Barcelonához az uruguayi Boston Rivertől, tehetségére pedig hamar fény derült. Ám mivel a katalánok leginkább most a stabil pénzügyi helyzet elérésére törekednek, könnyen lehet, hogy eurótízmilliókra váltják ígéretes játékosukat.

A PSG számára ugyanakkor egy biztos középső védő aranyat érne, nyárra pedig már lehet csak a papírmunka marad, főleg ha Arajúo tartani tudja kiemelkedő formáját – számolt be róla a Fichajes.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.