Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Újabb vereségbe szaladt bele a Chelsea, Graham Potter magára vállalta a felelősséget

Hat meccs, egyetlen gól, az elmúlt tíz bajnokin mindössze egy győzelem.

...svg content...Liverpool, 2023. január 21. Graham Potter, a Chelsea vezetõedzõje az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában játszott Liverpool FC-Chelsea mérkõzésen Liverpoolban 2022. január 21-én. A mérkõzés gól nélküli döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ez már nem gödör, hanem szakadék. A Tottenham elleni kétgólos vereség után maradt a 10. helyen a katasztrofális teljesítményt nyújtó Chelsea, amely teljesen kilátástalan helyzetbe került. Graham Potternek pedig ismét csak a magyarázkodás maradt.

„Csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Úgy gondolom, jól kezdtük a mérkőzést, volt energia a csapatban. A második félidő viszont olyan rosszul kezdődött, ahogyan csak kezdődhetett. Hiába hajtottunk, nem volt elég, hogy gólt szerezzünk.” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Graham Potter nem igazán tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy miből fakad a gólképtelenség. Kissé megkerülve a konkrétumokat, azt a választ adta, hogy csapatként még nem tartanak ott, ahol kellene.

„Az edzések jól mentek, jó volt a hangulat, úgy éreztük, hogy előreléptünk. A játékosaimmal vagyok, érzem a támogatásukat” – folytatta Potter, akinek csapata a következő hetekben a kiesés elől menekülő együttesekkel találkozik, és mivel a Leeds, a Leicester, valamint az Everton is mutatott életjeleket az elmúlt hetekben, nagyon nem lesz könnyű dolguk.

Potter nem felejtette el méltatni a Chelsea drukkereit sem: „a szurkolóink nagyon tisztességesek voltak és támogatták a csapatot. Nincs panaszom rájuk. Joguk van ahhoz, hogy feldúltak és dühösek legyenek az eredmények miatt, és ez az én felelősségem” – írta a Football.london.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.