Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Opitz Barbi megmutatta a fenékformáját

Ismét tűzbe hozta pár követőjét Opitz Barbit, aki megmutatta, milyen fenékformával rendelkezik, pár hónappala nyári szezon előtt.

Fotó: Opitz Barbara énekesnő mézeskalácsszívet rak fel az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adómányvonalának számára a segélyszervezet mézeskalácsszív-sütési akcióval egybekötött adománygyűjtésén a budapesti Akvárium Klubban 2018. november 19-én. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fenékforma ma már kulcsfontosságú kérdés a nők és a férfiak között, csak épp más megvilágításban. Míg egyes férfiak fenékforma alapján választanak, addig a nők előszeretettel edzik ezen testrészüket.

Emiatt is láthatunk sok guggolós gyakorlatot végző nőt a konditermekben, és sajnos vannak, akik a felsőtestet még csak át sem mozgatják. Emiatt furcsa arányok jönnek ki, pedig nem minden egy kerek fenékforma. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Fontos az arányosság, a szép vállak, a bicepsz és a tricepsz, de vannak, akiknek hiába beszél az ember. A pasik egy része valóban csak a fenékformákat figyeli, és most ne menjünk bele abba, hogy a külsőség messze nem minden.

A férfiak egy része pedig karra gyúr, minél nagyobb bicepszet akarnak, megfeledkezvén például a lábedzésekről. Ott sincs meg az egyensúly, de a sztárok mindig motiválóak lehetnek, akárcsak a szexi Opitz Barbi.

Sokan odavannak az énekesnő formájáért, aki ezúttal egy fenékerős fotóval jelentkezett. A reakciók sem maradhattak el, azonnal repkedni kezdtek a bókok, és valószínűleg a szerelmes üzenetek is be fognak futni.