Clouds
21 Budapest
Dollár
344,24 Ft
Euró
368,77 Ft
Font
428,01 Ft
Bitcoin
25,787 $

Opitz Barbi szexi videójától pár követő csak törölgeti a szemeit (videó)

Fotó: Insatgram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi az utóbbi időben nagyon aktívvá vált a közösségi oldalán, aminek természetesen örülnek a követők.

Opitz Barbi idén akár egy újabb nagy mérföldkövet is ünnepelhet a karrierjében, hiszen nincs messze attól, hogy már összesen 300 ezer követője legyen. Az Instagram oldalán érheti el ezt a számot, ami nyilván attól is függ, mennyire aktív.

Soron kívül Összekapta magát a forint hétfő estére

A szexi énekesnő jelenleg több mint 285 ezer követőt számol az Instagramon, egyáltalán nincs távol az egyéni rekordjától. Érezhetően növelte a tétet az elmúlt napokban, a követők pedig odavannak érte.

Korábban voltak nagyon aktív időszakai, amikor sorra adta ki magáról a tartalmakat, hol videók, hol pedig fotók formájában. Az X-Faktor fiatal győztese pedig igyekszik színes tartalmakkal szolgálni.

Mindig benne van a váratlan Barbiban, sok különböző pózban láthattuk a fotóin, nem beszélve a szettjeiről. Azok sincsenek kevesen, akik egyenesen szerelemet vallanak neki, és sorra kapja az ajánlatokat az oldalán.

Barbi ezúttal nemcsak egy fotót közölt magáról, hanem egy videót is, ahogyan az egyik új szettjében táncol. Várhatóan ezzel a bejegyzésével is népszerű lesz, és már jönnek is a bókok, nem kis mennyiségben.