Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Kiderült, mi hátráltatja Messi szerződéshosszabbítását

Lassan hónapok óta mennek a találgatások arról, hogy az argentin klasszis meghosszabbítja-e szerződését jelenlegi klubjával.

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Le Parisien értesülései szerint a játékos csak a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója után hozza meg a döntést. A lap azt is tudni véli, hogy egy esetleges Bajnokok Ligájából való kiesés a két fél különválásához vezetne, ám ezen túlmenően is vannak még kérdőjelek.

A lap beszámolója szerint ugyanis a tárgyalások a 35 éves csatár fizetése miatt is húzódnak. Messi jelenleg évi 38 millió eurót keres adózás után, az összeget pedig nem áll szándékában csökkenteni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Hogy ez mennyire tetszik majd az egyébként a pénzügyi szabályok feszegetése miatt nagyítóval vizsgált francia klub számára, az egyelőre kérdéses, mindenesetre, ha csak a teljesítményt nézzük, Messi továbbra is rászolgál a fizetésére.

Az argentin világbajnok az idei szezonban 19 mérkőzésen 11 gólt szerzett és 10 asszisztot adott a francia első osztályban, ennek ellenére van olyan korábbi PSG-játékos, aki erősen ellenzi a szerződéshosszabbítást.