Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,75 Ft
Euró
386,99 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
69,654 $

Schobert Lara: „Én nem vagyok ilyen palizós típus”

Schobert Lara arról is beszélt, hogy nem tartja magát palizós típusnak, illetve ma már csak az előnyét látja az ismertségének.

...svg content...Fotó: YouTube/Panna, csajok, satöbbi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara az egyik legismertebb nő Magyarországon, köszönhetően annak a Schobert-család gyermeke. Édesapja, Schobert Norbi és édesanyja, Rubint Réka révén az egész ország ismeri, és őt is rengetegen támadták.

Időről időre újra előveszik a közösségi médiában, akárcsak a szüleit, vagy az ifjabbik Schobert Norbit, aki még nagyobb ismertségnek örvend, miután megnyerte a Farm VIP 3-at. Lara valamelyest a háttérből követi az eseményeket, ugyanakkor nem tagadja, voltak nehezebb időszakok. Soron kívül Kozák Danuta megdöbbentő posztja után felfüggesztették Csipes Ferencet

A „Panna, csajok, satöbbi” YouTube-csatorna legújabb adásában beszélt arról, hogy igazán már csak az előnyét látja az ismertségének. A beszélgetés ideje alatt ott volt vele az édesanyja is, aki ugyancsak mesélt pár olyan dologról, amikről eddig nemigazán.

Schobert Lara szerint félnek őt megközelíteni a férfiak

„Én hátrányát azért nem látom már. Apa azért sokszor nehezítette meg a helyzetünket a kommunikációjával, az talán nehezebb volt, de én igazából csak az előnyét látom ma már.” – idézte a fiatal lányt a Szeretlek Magyarország.

Lara nem tartja magát „palizós típusnak”, és ezen a területen már lát hátrányt. „Én nem vagyok ilyen palizós típus, csak engem szoktak ugye megtalálni, de ebben látok hátrányt: azt érzem a férfiaknál, hogy félnek megközelíteni.”

A beszélgetés alatt elárulta, sokkal több lehetősége van ismert emberként, bár ezekkel a lehetőségekkel nem él vissza, inkább csak kihasználja azokat. „Mármint olyan szempontból, hogy minden lehetőséggel élek, ami elém kerül.”

Szentkirályi Alexandra szerint vele minden budapesti jól jár

Mint mondta, ma a Városházát a DK elnökének emberei irányítják, s a mostani városvezetéssel csak Gyurcsányék járnak jól.