Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Fazekas Vivien: „Engem ez a fajta hozzáállás nagyon zavar”

Molnár Guszti volt párja igyekszik a lehető legboldogabb lenni, és közben érdekes kérdéseket tesz fel az oldalán.

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fazekas Vivien újra boldog, miután egy nagyon nehéz időszakot hagyott maga mögött. Csak úgy ragyognak a szemei, köszönhetően az új párjának is, ugyanakkor vannak bizonyos kérdések, amikről szívesen elmélkedik.

Sokszor tesznek fel neki kérdéseket a követők, például azzal kapcsolatban, hogy tud ilyen erős lenni. Rengetegen vannak olyan helyzetben, mint amilyenben Vivien volt Molnár Guszti mellett, de mindig eljön az a bizonyos határ. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

„Pár sor így péntekre…. Sokszor teszitek fel nekem a kérdéseket…. “Hogy vagy ilyen erős? Hogy nem veszted el a Reményt? Honnan ez a Pozitív kisugárzás….. “ Én pedig sokszor azon gondolkozom, hogy ezt egy kép alapján írjátok nekem…Pedig ez csak egy kép…” – írta a posztjában az egyre népszerűbb Vivien.

„Egy kép ami után az emberek megítélnek engem jó vagy rossz értelemben, de nem tudják valóban mi van a háttérben, az adott pillanatban, a lelkemben! Pont ilyen világot élünk! Hirtelen hozunk meg döntéseket, hirtelen ítéljük meg embertársainkat, és annál gyorsabban nyugtázzuk magunkban, hogy “helyes” döntést hoztunk, mèg akkor is, ha nem ismerjük az illetőt!”

„Engem ez a fajta “hozzáállás” nagyon zavar…. Arra nevelem a gyermekemet is, hogy figyelje a körülötte működő világot, és ne ítéljen felszínesen, hogy minden ember ugyanazokkal a lehetőségekkel születik, csak abban különbözünk, mennyire vagyunk kitartóak életünk során, ugyanis nincs lehetetlen!”

„Ha érezzük magunkban az erőt, akkor a határ a csillagos ég! ….A kitartás, a türelem, az elfogadás és a szeretet elég nagy kincsnek számít a mai világban, szóval vigyázzatok rà, és ne ítéljetek elhamarkodottan…”