Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Ez már a hihetetlen kategória: az 54 éves Halle Berry feneke

Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem fog az idő vasfoga a sokak által kedvelt világhíres színésznőn, aki maga a csoda. Halle Berry 54 éves lett!

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem fog az idő vasfoga a sokak által kedvelt világhíres színésznőn, aki maga a csoda. Halle Berry 54 éves lett!

Képtelenség lenne nem megemlíteni minden idők legszebb színésznői között Halle Berryt, aki hisszük vagy sem, augusztus 14-én lett 54 esztendős. Egy újabb példa Hollywoodból, hogy nem mindenkin fog az idő. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Berry mindig is egy egészen gyönyörű nő volt, aki közel 20 esztendővel ezelőtt még egy James Bond filmben is kiemelt szerepet kapott. Ez volt a „Halj meg máskor” (Die Another Day) című alkotás, amiben Pierce Brosnan volt a legendás 007-es.

KÁPRÁZATOSAN NÉZ KI MESSI FELESÉGE

Az 54 éves lett világhíres színésznő 1989 óta aktív, és sok különleges szerepet kapott a pályafutása során. James Bond-lány mellett volt „Macskanő”, de például szuperhős is az X-Men-ben. Ezt azért nem sokan mondhatják el magukról…

A 2000-es években az egyik legjobban fizetett színésznőként dolgozhatott, és a világ gyakorlatilag a lábai előtt hevert. Jobbnál jobb szerepek közül választhatott, és még mindig aktív. A formájára enyhén szólva sem lehet panasz, és ennyi idősen is szép.

A hivatalos Instagram oldalán, amit nem mellesleg 6.4 millióan követnek, egy igen szexi és stílusos képpel ünnepelte a születésnapját, hozzátéve, hogy noha már 54 éves, az élet egyre csak jobb és jobb.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/sirunk-a-nevetestol-david-beckham-es-james-corden-a-miami-vice-ban/

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.