Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Xavi: a Barcelona ajtajai mindig nyitva lesznek Messi előtt

Az argentin világbajnok még mindig nem hosszabbította meg szerződését a PSG-vel.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lionel Messinek a szezon végéig szól a szerződése Párizsban, és bár korábban úgy volt, hogy már a világbajnokság után beszámolnak a fejleményekről, még március felé közeledve sincs megállapodás.

Többször is volt arról szó, hogy Messi esetleg visszatér a Barcelonába, ugyanakkor cáfolták is ezeket az értesüléseket, azonban újabb találgatásokra adott okot, hogy édesapja, Jorge nemrég találkozott a klub elnökével, Joan Laportával – írja az ESPN. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Xavi nyilatkozata a Manchester United Európa-liga párharc visszavágója előtt szintén olaj volt a tűzre, a katalánok edzője a kérdés kapcsán kijelentette, hogy: „Ez Messi otthona, és az ajtó mindig nyitva áll”.

„Messi a barátom, és állandó kapcsolatban vagyunk. Minden attól függ, hogy ő mit akar a jövőjét illetően, és hogy a klub hogyan látja ezt. Ő a világ legjobb játékosa, mindig lesz helye a csapatban” – tette hozzá a sajtótájékoztatón Xavi.

Messit több csapat is csábítja, az argentin klasszis döntését azonban vélhetően az is nagyban befolyásolja, hogy a PSG miként teljesít az európai kupaporondon, a BL-fiaskókat ugyanis általában rosszul viseli a klubvezetés.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.