Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Horváth Gréta keddi szettje az új kedvenc

Láthattuk már hasonló összeállításban az Ázsia Expressz győztesét, de mindig tud meglepetést okozni.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Gréta egy nagyon csinos nő, amit már számtalanszor bizonyított. Azt is láthattuk, hogy valóban hasonlít Salma Hayekre, és ez nemcsak a látványos dekoltázsára értendő, hanem összességében az arcvonalaira is.

Nyilván Gréta sokkal fiatalabb a világsztárnál, de biztosak vagyunk benne, hogy ő is szépen fog öregedni. A mai nap több szempontból is különleges számára, és mint mindig, megadta a módját a megjelenésének. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

„Ma egy rendezvénnyel kapcsolatos megbeszélés lesz, ahol nekem is lesz feladatom, szerepem. Nagyon szeretem az ilyen jellegű munkákat, mert csapatban dolgozni egy közös célért a legjobb.” – írta boldogan a posztjában Gréta.

„Főleg ha ezt olyan emberek társaságában teszed, akiket nagyon kedvelsz. Legyen szép napotok! Holnap pedig családi napot tartunk, kirándulni megyünk.” – folytatta sorait a sztár, aki igyekszik érdekes tartalmakat megosztani.

Természetesen arról sem feledkezik meg, hogy újabb dolgokat tanítson a gyermekének. „Remélem, az idő is kedvez nekünk, egy történelmi napot találtam ki, ahol a gyerekemet tanítani is tudom. Este felfrissítem a történelem tudásom is ennek érdekében!”

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.