Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Hajdú Péter és Zámbó Jimmy közös fotója a távoli múltból

Hajdú Péter is azon szerencsések között volt, akik személyesen találkozhattak és beszélgethettek a Királlyal, Zámbó Jimmyvel.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hassan Pasha
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Jimmy a valaha volt egyik legnagyobb énekes, és ezt nem lehet megkérdőjelezni. Legendáját bizonyítja, hogy a mai napig sok ezer ember rajong a dalaiért, az emlékéért, és azért, amit képviselt.

Sajnálatos módon már több mint 20 éve nem lehet közöttünk, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor az utolsó koncertjének poszterét láttuk odakint. Nem akartuk elhinni a haláláról szóló híreket, az egész országot lesújtotta, ami vele történt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Zámbó Krisztián, Jimmy fia nemrég Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben többek között az édesapjáról is beszélt. Nem lehet megszokni Jimmy hiányát, és inkább bele sem gondolunk, mennyi siker lehetett volna még előtte.

Egy olyan ember sem volt az országban, aki ne ismerte volna Jimmyt, de csak nagyon kevesen mondhatták magukat a barátjának. A barátok és a családtagok azok, akik igazán ismerték a nagy legendát.

Hajdú Péter azon szerencsések egyike, aki anno találkozhatott az énekessel és beszélgettek is. Neki is van személyes emléke Jimmyről, erről osztott meg most egy régi közös fotót.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.