Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,93 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
453,13 Ft
Bitcoin
63,709 $

Rashford nem lassít, hamarosan megdöntheti Rooney rekordját is

A Leicestert is elintézte a Manchester United, Marcus Rashford űrfocit játszik.

Manchester, 2023. február 4. Marcus Rashford, a Manchester United játékosa (b2) megszerzi csapata második gólját az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában játszott Manchester United-Crystal Palace mérkõzésen Manchesterben 2023. február 4-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Csak ezen a héten három gól volt Rashford termése, a hétközi Európa-liga mérkőzésen a Barcelona ellen ő szerezte az egyenlítő találatot, majd a Leicester elleni bajnokin duplázni tudott.

A mai mérkőzésen szerzett találatai egyben azt is jelenti, hogy már csak két gólra van Wayne Rooney 2012-es szezonban elért rekordjától, már ami az Old Traffordon egy szezonban lőtt gólok számát illeti. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Rooney akkor 19 gólnál állt meg, Rashford már most 17-nél tart, és ha ilyen ütemben termeli a gólokat, úgy minden esélye meg is van arra, hogy utolérje a Manchester United korábbi legendáját – írja a Sky Sports.

Rashford összesen 24 gólt szerzett a szezon során, ebből 16-ot a világbajnokság vége óta lejátszott 17 mérkőzésen, tehát majdnem meccsenként egy gól az átlaga. Ehhez képest meglehetősen szerényen nyilatkozott a Leicester elleni 3-0-s győzelmet követően:

„Nyilvánvalóan jó érzés gólokat lőni és nyerni. Nem gondolom, hogy az első félidőben olyan jól játszottunk volna, a másodikban viszont már annál jobban. Pozitívum, hogy akkor is képesek vagyunk nyerni, amikor nem a legjobb formánkat hozzunk. Persze vannak dolgok, amiken javítanunk kell” – mondta.

Hszi Csin-ping egyedi autóval érkezik Magyarországra, a kínai őrezred fogja védeni

Most először jár Magyarországon a kínai elnök a hivatalba lépése óta.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.