Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

A kórházban tért magához a Chelsea csapatkapitánya

Cesar Azpilicueta eszméletét vesztette, miután Sekou Mara véletlenül fejbe rúgta.

...svg content...MTI/EPA/Daniel Hambury
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Ijesztő jelenetek zajlottak le a szombati Chelsea – Southampton mérkőzés hajrájában, miután Azpilicuetát fejbe találta a vendégek egyik játékosa. A csapatkapitány azonnal elájult, és hosszasan ápolták, mielőtt egyáltalán szállítható állapotba hozták.

Azpilicuetát végül hordágyon, nyakmerevítőben és oxigénmaszkkal vitték le a pályáról közel tíz percnyi ápolást követően. Az edző beszámolt az állapotáról, szerencsére jó híreket kapott a kórházból. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Kórházban van, a legjobb helyen, ahol lehet. Magánál van, és már beszélt a feleségével, de továbbra is megfigyelés alatt tartják őt az orvosok” – erősítette meg Graham Potter.

A Chelsea edzője hozzátette, hogy szörnyű, de véletlen ütközésről volt szó, az azt követő események pedig aggasztóak voltak. Minden óvintézkedést elkövettek ugyanakkor, hogy ne legyen nagyobb a baj.

Azpilicueta 2012-ben csatlakozott a Chelsea-hez, 2019 óta ő viseli a csapatkapitányi karszalagot is. Két bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját is ünnepelhetett klubjával – emlékeztetett az ESPN.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.