Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Egyre nagyobb a VAR-botrány a Premier League-ben

Lee Mason a továbbiakban nem fogja ellátni a VAR-rendszerrel kapcsolatos feladatát a Premier League-ben, miután pénteken megerősítették, hogy közös megegyezéssel távozik.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Hambury
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mason volt felelős azért, hogy nem hagyták jóvá a Brentford gólját az Arsenal elleni mérkőzésen, ami sokba került számára. Nagyon nagy sajtóvisszhangot kapott a mérkőzés, és még mindig sokat beszélnek róla.

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy Lee Mason videobíró-asszisztens közös megegyezéssel távozott a posztjáról. Az ESPN a közleményre hivatkozva azt írja, Lee 15 évig volt a Premier League játékvezetője, ami alatt 278 élvonalbeli mérkőzést felügyelt, legutóbb 2021/22-es szezon végén. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Az 51 éves játékvezető több mint 500 mérkőzésen vett részt, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Végül megköszönték a munkáját, és minden jót kívántak neki a jövőre nézve, így már nem tagja a VAR stábjának.

Mason ebben a szezonban összesen hat VAR-hibáért volt felelős, köztük azért a döntésért, ami miatt az Arsenal Manchester United elleni gólját nem adták meg szeptemberben. A legutóbbi hibát pedig a Brentford és az Arsenal meccsén követhette el, mely úgy tűnik, az utolsó csepp volt a pohárban.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.