Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,87 Ft
Euró
385,06 Ft
Font
448,11 Ft
Bitcoin
61,694 $

Barta Sylvia dekoltázsától azonnal zavarba jön az ember

A TV2 sztárja jobbnál jobb formában van, köszönhetően az egészséges életmódjának, és annak, hogy kitartó.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia az egyik olyan kortalan híresség, akit érdemes követni az Instagramon. Számos érdekes tartalmat oszt meg magáról, és nagyon motiváló, amit csinál, emellett betekintést ad az életébe.

Az emberek mindig kíváncsiak arra, hogy mit csinálnak a sztárok a magánéletükben, kivel élik az életüket, és így tovább. Sylvia már több mint 30,6 ezer követőt számol, akik közül sokan lepik meg bókokkal az oldalán. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Nem lehet azt mondani, hogy Sylvia sokan pihenne, mert egyrészt rendszeresen láthatjuk a képernyőn, másrészt a mozgás, a sport az egyik nagy szenvedélye, Ez pedig erősen visszaköszön a formáján, a vonalain.

Nem kevés 20 éves szeretne úgy kinézni, mint Sylvia, aki természetesen a bőrápolásra is odafigyel. Sok esztendőt tagadhatna le a korából az intelligens és humoros televíziós személyiség, akiben mindig ott van a meglepetés ereje.

Természetesen a Valentin-nap sem maradhatott ki nála, és szokásához híven rendkívül csinosan öltözött fel. A dekoltázsa is önmagáért beszél, amitől bárki zavarba jönne, ismét nagyon divatos volt.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.