Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Ronaldo tökélyre fejlesztette a testét, nők milliói epekedhetnek érte

Sok millió nő számára lehet igazi álompasi Cristiano Ronaldo, aki napi szinten foglakozik a formájával, és már-már tökélyre fejlesztette azt.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Sok millió nő számára lehet igazi álompasi Cristiano Ronaldo, aki napi szinten foglakozik a formájával, és már-már tökélyre fejlesztette azt.

Manapság nagyon trendivé váltak az edzőtermek, a táplálékkiegészítők, és minden más, ami ehhez kapcsolódik. Egy hatalmas üzletet húztak rá erre, és még sok éven át működhet a dolog, mert egyre több terem nyílik, és lassan már mindenből van fitneszválaszték. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az élsportolók számára teljesen természetes a napi mozgás és a megfelelő, egészséges táplálkozás. A futballisták különösen sok energiát adnak le az edzések és a gyakori mérkőzések miatt. Emellett természetesen konditermes edzéseket is végeznek.

Vannak, akik feszegetik a határokat, és fitneszmodellként lépnek pályára. A Juventus aranylabdás játékosa, Cristiano Ronaldo ékes példája annak, hogy mit lehet elérni a testünkkel, ha nagyon komolyan vesszük a munkát.

A portugál ász, aki állítólag még a szerződése előtt távozhat Torinóból, rettentően komolyan veszi a fizikális edzéseket, és nemcsak a külseje miatt. Mindig csúcsformában akar lenni, és a kora ellenére fittebb, mint a 20-as éveiben.

Elképesztő, amit Ronaldo csinál, de már fiatalkora óta nagyon szorgalmas, és ez semmit nem változott. Ezúttal a naplemente árnyékából jelentkezett be, megmutatván a kockás hasát, a lábizmait, és a kerek vállait.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/pirlo-ket-sztarjatekost-mar-kis-huzhatott-a-keretbol-a-juventusnal-nagytakaritas/

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Elütöttek egy motorost Ferencvárosban, mentőket is riasztottak

Egyelőre nem tudni, hogy a motoros milyen állapotban van, de a baleset a villamosforgalmat is akadályozza.

Jön a szlovák-román rangadó az Eb-n, összecsap Ukrajna és Belgium

Két remek mérkőzést is rendeznek az Európa-bajnokság szerdai játéknapján 18 órától, majd jön a következő négy főszereplő 21 órától.