Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Világbajnokkal pótolná a Barcelona hosszútávon Lewandowskit

Az FC Barcelona csapata erősíteni szeretne középcsatár poszton, első számú kiszemeltjük pedig az argentin válogatottal világbajnokságot nyerő Julian Alvarez.

...svg content...ar-Rajján, 2022. december 3. Az argentin Julián Alvarez ünnepel, miután belõtte válogatottja második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság Argentína-Ausztrália nyolcaddöntõ mérkõzésén az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. december 3-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az FC Barcelona úgy igyekszik erősíteni a csapatot, hogy az a jövőben a BL-győzelemért harcolhasson, legalábbis ezt a célt tűzte ki a klubhoz visszatérő Joan Laporta elnök. Ehhez többek között a középcsatár posztján kell majd erősíteniük, mivel Lewandowski nem lesz fiatalabb és ki tudja, meddig tudja tartani a formáját.

A lengyel támadó szerződése 2026 nyarán jár le, ezért kezdett el Joan Laporta és Xavi Hernandez utód után nézni, így találták meg Julián Álvarezt, írja a Fichajes, akiből a csapat támadójátékának alappillérét faragnák az elkövetkező tíz évre. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az argentin szerződése a Manchester Cityvel 2027 nyaráig tart és még csak most érkezett a Premier League-be, azonban ha a liga úgy dönt, súlyos büntetést ró ki rájuk az állítólagos csalások miatt, könnyen lehet, hogy meg kell válniuk számos játékostól, köztük Álvareztől is.

Julian Alvarezre mindenesetre volt alkalma felfigyelni Xavi Hernandeznek, az elmúlt pár hónapban ugyanis remek teljesítményt nyújtott, ráadásul mivel akár hátrébb, a széleken is bevethető, még jobban illene a gránátvörös-kékek játékképébe.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.