Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Salah úgy érzi, végre visszatért a régi Liverpool

Felcsillant a reménysugár, életjelet mutatott a tavalyi sikerek után idén katasztrofálisan teljesítő Liverpool.

Liverpool, 2022. október 19. Kurt Zouma, a West Ham United (j) és Mohamed Salah, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-West Ham United mérkõzésen Liverpoolban 2022. október 19-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kihívásokkal teli hónapok vannak Jürgen Klopp csapata mögött, az Everton elleni 2-0-s győzelem pedig a legjobbkor jött a még mindig csupán a 9. helyen szerénykedő Liverpool számára.

Mohamed Salah még úgy is optimista, hogy az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze kettőt sikerült megnyernie a csapatnak, szerencséjük, hogy a kiesőhelyen álló Everton szintén nincs topformában. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„Ez hatalmas dolog számunkra. Egy kicsit szerencsénk volt, de a szerencse akkor jön, ha keményen dolgozol. Izgatottan vártuk ezt a meccset. Remélhetőleg ez csak a kezdet, de ez most olyan volt, mint a régi Liverpool” – mondta Salah.

A Liverpoolra most egy sor nehéz mérkőzés vár, a Newcastle és a Crystal Palace mellett a legkeményebb ellenfél kétségkívül a Real Madrid lesz a Bajnokok Ligájában, így ráfért végre a csapatra egy kis sikerélmény.

Jürgen Klopp együttese az elmúlt hetekben folyamatosan küszködött, a Brentford, a Brighton és a Wolverhampton ellen is kikapott idegenben, valamint a Brighton ellen az FA-kupából is kiestek – emlékeztetett a 90min.com.