Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Fehér Ház: nincs jele földönkívüli tevékenységnek az USA feletti objektumokban

A Fehér Ház pontosította korábbi kijelentését és hétfő este jelezte, nincs jele annak, hogy földönkívüliek tevékenykedtek volna az Egyesült Államok területe felett.

Fotó: MTI/AP/Amerikai Haditengerészet
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap az észak-amerikai légteret felügyelő amerikai légierő tábornoka az azonosítatlan objektumok kilövése után azt mondta, egyelőre nem zárja ki az idegenek jelenlétét sem.

Amikor arról kérdezték Glen VanHerck tábornokot, hogy pontosan mit értett a földönkívüli eredet kapcsán, annyit felelt, hogy megvárja, hogy a hírszerzők és a kémelhárítók alaposan megvizsgálják az objektumot, hozzátéve, hogy

„Nem zártam ki semmit.”

Most pedig az AFP jelentése szerint a Fehér Ház sajtószóvivője, Karine Jean-Pierre újságíróknak jelentette be, hogy:

„Nincs jele földönkívüli tevékenységnek azokkal az azonosítatlan objektumokkal kapcsolatban, melyeket amerikai harci gépek lőttek le az elmúlt napokban. Nincs jele földönkívülieknek… ezekkel a közelmúltbeli lelövésekkel kapcsolatban meg akartam bizonyosodni arról, hogy az amerikai nép ezzel tisztában van.”

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.