Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

A Chelsea is versenybe száll a Napoli fiatal nigériai sztárjáért

Victor Osimhen rendkívül jó szezont fut a Napolival, többen nagy klub is felkapta rá a fejét.

...svg content...MTI/EPA/CESARE ABBATE
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 24 éves Osimhen a mamutklubok radarján is feltűnt, a nigériai ugyanis szenzációs formában focizik és többek között neki is köszönhető az, hogy a Napoli veretlenségi sorozata immár 32 meccs óta tart.

A nápolyiak harmadik bajnoki címükre készülnek, legutóbb Maradonával ünnepelhettek Scudettót még 1990-ben. Jelenleg 16 ponttal vezetik a Serie A-t, az Internek kisebb csoda kellene, hogy beérjék őket. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Érthető, hogy valamilyen szinten kihasználnák az adódó lehetőségeket, hiszen a rendkívüli teljesítményre több klub is felfigyelt, Osimhenért pedig állítólag a Manchester United és a Chelsea is bejelentkezett.

A Manchesteriek 120 millió eurót lennének hajlandók fizetni érte, a Chelsea még ennél is többet – ám pontosan azt még nem tudni, mennyit. A Kékek mindazonáltal rendesen szórják a pénzt, tavaly nyár óta 600 millió eurót költöttek.

A Napoli elnöke ugyanakkor mindig is arról volt híres, hogy nem könnyíti meg legjobb játékosai távozását, ez várhatóan Osimhen esetében is így lesz. Ám megfelelő ajánlat esetén az ő szíve is meglágyulhat.

Osimhen 2020-ban csatlakozott a Napoli együtteséhez, 79 mérkőzésen 41 gólt és 13 asszisztot jegyez, így nem csoda, hogy többen is kapkodnak érte – írja a Fichajes.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.