Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Fontos infó a Jófogás regisztrált felhasználóinak, 2 nap múlva letelik egy határidő

Az üzemeltetők arra kérik azokat, akik 2022. december 16-nál korábban frissítették jelszavukat, hogy most válasszanak maguknak újat.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kiderült, hogy a regisztrált felhasználók már csak két napig használhatják a régi jelszavukkal a Jófogást, ugyanis nemrégiben változtattak a jelszóbeállításokkal kapcsolatos követelményeken, s mindez az online piactér közösségének biztonságát szolgálja.

Ezért az üzemeltetők arra kérik azokat a felhasználókat, akik 2022. december 16-nál korábban frissítették jelszavukat, hogy most válasszanak maguknak újat – derül ki a hvg.hu beszámolójából. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A felhasználóknak küldött tájékoztatás alapján az is nyilvánvalóvá vált, hogy február 15. után mindenképp szükségessé válik belépéskor a jelszócsere, mert a régi jelszóval később már nem tudják tovább használni a rendszert.

A jelszó módosításához – belépés után – a jobb felső sarokban, a felhasználónévre kell kattintani, s a lenyíló menüben a Beállítások lehetőséget szükséges választani. Az így elérhető felületen a fiókbeállítások részben található a jelszó módosítása felirat, rögtön az email cím alatt.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.