Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Jákob Zoli megviccelte az egyik stewardesst az első osztályon (videó)

A magyar milliárdos mellett nem unalmas az élet, a 23 órás repülőúton sem unatkozott, miközben egy magyar stewardesszel is összefutott.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoli gyengéd túlzással mindig úton van, és nemcsak a munkája miatt, hiszen megengedheti magának, hogy minden hónapban elutazzon valahová pihenni, például egy különleges szigetre, ahol teljesen más energiák érik.

Az új A Nagy Ő járt már havas tájakon, ám az ő világa a pálmafás helyszínek, azokat szereti igazán. Nem kell félteni, bárhol és bármilyen helyzetben feltalálja magát, számára nem jelent problémát, ha egyedül kel útra. Soron kívül 380-760 év börtönre ítéltek egy gyilkos nővért

Egyedi módon vágja a videóit, frappáns hangalámondásokat készít, amiket a követők értékelnek. Csak az Instagramon például már 81,5 ezer követőt számolhat, akik gyakorlatilag napi szinten kapnak tartalmat.

Érdekes lenne elkísérni egy egyszemélyes stábnak Zolit egy ilyen útjára, és úgy bemutatni a mindennapjait. Ugyanakkor így sem hagyja unatkozni a követőket a Crystail Nails első embere, aki imádja a humort.

Azon milliárdosok közé tartozik, akik abszolúte nyitottak, társasági életet élnek és mindenkit ugyanúgy kezelnek. Zoli az ausztrál útján például megviccelte az egyik stewardesst, de egy magyar légi-kísérő is felbukkant, akivel jót nevettek.

Nagy bejelentéssel indította a hétvégét a kormány, 200 milliárdról van szó

A kormány úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes lakásáfát, ami sokak számára jelenthet jó hírt.