Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,17 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
63,581 $

Videón Salma Hayek őrjítően szexi megjelenése

Azok, akik kételkednek Salma Hayek fiatalos megjelenésében, nézzék meg a róla készült videókat, amik ugyancsak beszédesek.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salma Hayek minden túlzás nélkül az egyik legvonzóbb világsztár, immáron évtizedek óta. Jennifer Lopez-re mintha nem is hatna az idő, ám a kolléganője sem panaszkodhat, ugyanakkor nemcsak ők ketten vannak ebből az ismert körből.

Egészen nyugodtan kiemelhetjük a szintén őrületesen vonzó Heidi Klum-ot, aki mindig gondoskodik pár új szexi felvételről. Salmát sem kell félteni, mert a színésznő nagyon is tisztában van az erősségeivel. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Amikor pedig egy nő ennyire tisztában van az erősségeivel, akkor ott aztán nem sok hely marad mások számára. Hayek bárhonnan képes kiemelkedni, és látható módon imádja ezeket a különleges ruhákat.

Nemcsak imádja, viselni is tudja azokat, ami nem mindenkinek sikerül. Neki ezzel semmilyen problémája nincs, azonnal átalakul, köszönhetően a színészi képességeinek is, melyekkel több díjat is nyert az évek alatt.

Most egy nagyon menő bőrruciban sétált ki a vörös szőnyegre, mintha csak az Mad Max női főszereplőjét látnánk magunk előtt. Az alább található videót csak ajánlani tudjuk, azoknak pláne, akik kételkednek a világsztár fiatalosságában.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.