Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,274 $

A Liverpool legendája ülhet le a Leeds frissen megüresedett kispadjára

A korábban az Aston Villát irányító Steven Gerrard a legújabb információk szerint „nagyon szívesen” lenne a Leeds United vezetőedzője, miután elbocsátották Jesse Marscht.

...svg content...Braga, 2020. február 26. Steven Gerrard, a Glasgow Rangers vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Braga - Glasgow Rangers visszavágó mérkõzésen a portugáliai Braga városi stadionjában 2020. február 26-án. A skót vendégcsapat 1-0-ra gyõzött. MTI/EPA/LUSA/Hugo Delgado
Sport
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Leeds a hét eleje óta keres új menedzsert, ekkor menesztették Marscht, aki egy évig vezette a csapatot. Az előző idényben segített is nekik elkerülni a kiesést, de jelenleg nyolc meccse nyeretlenek a Premier League-ben, az utolsó csepp a pohárban a múlt hétvégi vereség volt a Nottingham Forest ellen.

A hétközi 2-2-es döntetlen után a Manchester United ellenében a Leeds 16. a ligában, de csak egy pontra vannak a kiesőzónától. A csapat eleinte volt menedzserasszisztensüket, Carlos Corberant akarta leigazolni, de ő szerződést hosszabbított a West Brommal. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A Football Insider értesülései szerint a Rayo Vallecano edzője, Andoni Iraola és a Feyenoord kispadján ülő Arne Slot is a kiszemeltek között voltak, de a spanyol klub hallani sem akart arról, hogy Iraola elhagyja őket, Slot pedig maga döntött a maradás mellett. Ezek után a Leeds „Gerrardot vizsgálja alternatívaként”, ő november óta munkanélküli, miután az Aston Villa menesztette.

A Liverpool legendája korábban a Rangerst segítette skót bajnoki címmel, de a Villánál nem jöttek össze a dolgok neki és Unai Emery váltotta. A lap információi szerint Gerrard „nagyon szívesen” lenne a Leeds új menedzsere, akik már a Rangersnél is felkeltették a figyelmüket, akkor még Marcelo Bielsa helyére nézték ki őt.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.