Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,89 Ft
Euró
390,40 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
63,033 $

Lehet kapaszkodni: Jennifer Lopezt fehérneműben fotózták

Úgy tűnik, a sztárok rendesen ráléptek a gázpedálra Valentin-nap közeledtével, ami mindig nagyon különleges tud lenni.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplő tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legyünk őszinték, semmi rossz nincs abban, ha örülünk más boldogságának, még akkor is, ha esetleg nehezebb passzban éjük a napjainkat. Az is egy szint, ha mindezt képesek vagyunk megtenni, és az égiek is pontosan látják ezt.

Fontos, hogy őszintén tegyük, és ez akkor is igaz, ha épp megakadályozunk valakit Valentin-napon. Már nagyon közel van ez a különleges nap, amikor mindennek a szerelmünkről „kell” szólnia, és ezt most értse mindenki pozitívan. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ahogyan éjfélt az óra, kezdetét is veheti az extra odafigyelés, bár még jobb, ha ez többször fordul elő egy évben. Palvin Barbi már korábban is adott pár remek tippet a férfiaknak, ahogyan a nőknek is, hogy mivel készüljenek.

A világhírű magyar modell időközben növelte a tétet, és még mindig tud újat mutatni. Imádjuk a karakterét, ahogyan Jennifer Lopezét, aki nem mellesleg a Grammy-gálán is úgy nézett ki, mint egy istennő.

Most ő is nagyot húzott, és magasra tette a lécet Valentin-nap előtt. Fehérneműben jelentkezett, de nem a megszokott összeállításban, ettől is oly különleges a tervezés, és ez egy újabb remek tipp, uraim, hölgyeim!