Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Szabó Zsófiék kicsípték magukat péntekre (fotóval)

Ez csak részben igaz, mivel mindig csinosan öltöznek, de most együtt láthattuk a három hírességet, akik remekül érezték magukat.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófiról mindig hallani híreket, pletykákat, ő is tudja, hogy ez elkerülhetetlen az ismertsége miatt. Számára sem feltétlen könnyű beilleszkedni valahová, mert sok ember hajlamos felülni a pletykákra.

A sztáranyuka sokat tanulhatott az évek alatt, és közben nagyon nagy formába lendült. Voltak, akik szerint sportosabban kellene kinéznie, és most, hogy sportosabb, mint valaha, egyesek ez már sok. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Soha nem lehet megfelelni az embereknek, és nem is kell, különösen egy hírességnek, mert annak általában nincs jó vége. Fontos, hogy az ember magát adja, ha híresség, ha nem, mert így is bele fognak kötni.

Zsófi is tisztában van azzal, hogy bármit tesz, mindig lesznek olyan emberek, akik belekötnek valamibe. Az RTL reggeli műsorának műsorvezetője remek hangulatban volt a pénteki adás alatt, és egy hármas szelfit is készítettek.

Peller Mariann és Erős Antónia, az RTL másik két ismert arca csatlakozott. A kulisszák mögött pedig megörökítették a pillanatot, amikor már gyakorlatilag szinte mindenki hétvégi hangulatban lehetett.