Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

The Last of Us: egy rajongó élethű kattogó-szobrot alkotott

A rajongó nem kevesebb, mint három hónapot áldozott arra, hogy megalkossa a The Last of Us ijesztő kattogóját.

...svg content...Fotó: YouTube
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A kattogó, vagy Clicker a legnépszerűbb és legikonikusabb fertőzött ellenség a The Last of Usban, hiszen a sorozat eddigi összes részében feltűnt. A kattogóról pedig egy szenvedélyes rajongó egy élethű szobrot alkotott három hónap fáradtságos munkájával.

A kattogók a The Last of Usban megjelenő fertőzöttek harmadik fokozata, és jellemzően kettéhasított fejükről, látásuk hiányáról és jellegzetes kattogó hangjukról lehet felismerni őket. Az első játékban részletesen is elmagyarázzák, hogy mivel a kattogók nem látnak, helyette echolokációval tájékozódnak. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A kattogókat az HBO adaptációjában a második epizódban láthattuk, ahol a karakterek igyekeztek megzavarni őket különböző hangokkal. A csúnya fertőzöttek kétségkívül közönségkedvenccé váltak, és a rajongók előszeretettel alkotják meg másukat különböző művészeti formákban.

Így tett a Pasq99 nevű Reddit-felhasználó is, aki bemutatta alkotását a platformon, mely elmondása szerint három hónapig készült. A szobrot elnézve félelmetesen élethűre sikeredett, és a korábban már látott mellszoborhoz képest ez a két méter magas, részletgazdag alkotás tényleg ráhozza a frászt az emberre. A hátborzongató alkotást ezen a linken csodálhatod meg.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.