Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,63 Ft
Euró
384,95 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
68,651 $

Szuper-elegánsan fotózták a várandós Kulcsár Edinát

Vőlegényével közösen fotózták az egykori szépségkirálynőt, aki már a harmadik gyermekét várja, aki egyúttal az első lesz G.w.M-től.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, Kulcsár Edina után Csutira is rátalált az igazi boldogság, bár még mindig kevés idő telt el azóta, hogy megismerkedett a fiatal lánnyal. Az előző két kapcsolata gyors véget ért, de lehet, ez most más lesz.

Már azt is tudhatjuk, hogy közösen utaznak el a világ mesék felére, Dominikára, ahol fantasztikus programok várnak rájuk. Csuti nagyon boldog emiatt, és elismerte, szintet léptek a kapcsolatukban. Soron kívül A Tisza Párt aláírásokat gyűjtött Azahriah egyik koncertje előtt

Edina és G.w.M. ezt már sokkal korábban megtette, ráadásul villámléptekben, hiszen nem sokkal azután, hogy párba álltak, közös tetoválást csináltattak. Sőt, közös családot terveztek, és az eljegyzés is megtörtént.

A baba előbb érkezik a tervezettnél, mert később várták a fogantatást, ugyanakkor így is nagyon boldogok. Majd kicsattannak a boldogságtól, minden az arcukra van írva, sokan igazi nyerő párosként tekintenek rájuk.

G.w.M. nagyon büszke a menyasszonyára, akivel közösen állt modellt. Jól látni, hogy már igen nagy Edina pocakja, hamarosan megszülethet a harmadik gyermeke, aki egyúttal az első lesz a rappertől.

Szentkirályi Karácsonyról: az ország legjobban fizetett vécésnénije címre pályázik

Szentkirályi Alexandra megint keményen szólt oda a minden eddiginél több kritikát kapó Karácsony Gergelynek, aki közel sem biztos, hogy Budapest főpolgármestere maradhat.