Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,317 $

A Nagy Ő: Jákob Zoli újabb különleges élménye a világ másik felén (videóval)

Az új A Nagy Ő nem fél a kígyóktól, nagyon szereti a különböző élőlényeket, akik mindig különleges élményekkel gazdagítják a nyaralásai során.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere igent mondott a TV2 felkérésére, így Tóth Dávid és Árpa Attila után ő lesz az új A Nagy Ő. Azok, akik szeretik a műsort, biztosan nem fognak unatkozni, már csak Zoli személyisége miatt sem.

Totálisan más karakter lesz, mint Dávid és Attila volt a műsorban. Emellett a lányok is természetesen cserélődnek, ám van egy olyan érzésünk, hogy a 2023-as A Nagy Ő minden eddiginél nagyobbat fog szólni. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a hétfői verőfényes napsütést

Ne feledjük, Zoli milliárdosként nagyon nagy lehetőségekkel rendelkezik, így el tudjuk képzelni, hogy milyen randik állnak majd a lányok előtt. A milliárdos előre jelezte, saját technikája van arra célra, hogy kiszűrje azokat, akik csak a pénzére utaznak.

A TV2 már keresi azokat a nőket, akik szeretnének megismerkedni Zolival. Aki kicsit is ismeri a sikeres üzletembert, tudhatja jól, rengeteget utazik, járja a világot, és folyamatosan gyűjti az élményeket.

Legutóbb Ausztrália felé vette az irányt, ahol az állatvilág is nagyon egyedi. Zoli például a kígyóktól sem fél, olyannyira nem, hogy összeismerkedett eggyel. „Ő nem mérges húsevő ausztrál kígyófajta. Simán csak megfojtja a vadkacsákat és kis-krokodilokat… engem nagyon bír.” – írta humorosan a posztjában.