Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Két hónapig nem számíthat elsőszámú kapusára a Tottenham

A Premier League szezonjának második felében nagy szükség lenne Hugo Lloris jó teljesítményére.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Minderre azonban most nem számíthat a Tottenham, ugyanis a szigetországi média beszámolói szerint Hugo Loris térdsérülés miatt kihagyja a csapat következő két hónapban sorra kerülő mérkőzéseit.

Loris a Manchester City elleni 1-0-s győzelem alkalmával sérült meg a Premier League 22. fordulójában, a hírek szerint pedig a Spurs francia csapatkapitányának hat-nyolc hétre lesz szüksége ahhoz, hogy felépüljön a sérülésből. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A mérkőzés utáni vizsgálatok kimutatták, hogy Loris térdszalagszakadást szenvedett, az első előrejelzések szerint pedig már borítékolható, hogy a francia játékos kihagyja a szezon hátralévő részét, noha a Tottenhamnél továbbra is bíznak benne, hogy áprilisban már újra a keret tagja lehet.

Lloris sérülése egyben azt is jelenti, hogy már az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre is új kapust kell felkészítenie a Tottenhamnek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.