Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

1200 eurót is sajnált lánya orvosi kezelésére a jól ismert sztárfocista

A korábbi holland válogatott Jasper Cillessen nemcsak a rokonai, de a szurkolók haragját is kivívta azzal, hogy nem volt hajlandó kifizetni beteg lánya kezelését.

...svg content...Fotó: (MTI/EPA/Alejandro Garcia)
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Az emberek a világ minden tájáról felháborodásuknak adtak hangot, mindez pedig nem meglepő, tekintve, hogy a 33 éves játékos vagyona körülbelül 40 millió euróra tehető.

A gyermek kezelését végül azt követően kezdték meg, hogy 90 éves nagymamája utolsó megtakarításait adta rá. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Cillessen, aki 69 mérkőzésen lépett pályára a holland válogatottban, még a gyermek születése előtt szakított lánya édesanyjával. A várandós Maria Morant elhagyta, miután beismerte, hogy viszonya volt egy másik nővel.

A tévés újságírónőként dolgozó Morant érthető módon dühös exe felelőtlen viselkedése miatt, és elhatározta, hogy beperli őt, mivel tartásdíjat sem fizet a lányuk után.

Cillessen tavaly nyáron tért vissza szülővárosa klubjához, a NEK Nijmegenhez, miután évekig játszott az Ajaxban, a Barcelonában és a Valenciában.