Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Nem véletlenül tartják Weisz Fannit az egyik legvonzóbb nőnek

Weisz Fanni egy nagyon pozitív személyiség, aki ismét megosztott magáról két olyan szelfit, melyek megmutatják, mennyire szép nő.

Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengeteg olyan nőt ismerhetünk, akik különleges szépségek, de nyilván nem minden a külső. Sokkal fontosabb a karakter, a személyiség, illetve a lélek, mely gyakorlatilag mindent meghatároz, legalábbis így kellene lennie.

Ugyanakkor nagyon is a külsőségek világát éljük, ami szomorú, mert az összkép az, aminek dominálnia kellene. A hírességek között is nagyon sok különleges, igazán egyedi személyiséget találhatunk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Weisz Fanni közéjük tartozik, aki már a szépségével elkápráztatja a követőit. Sokan kíváncsiak a mindennapjaira, és noha a magánéletéről továbbra is keveset tudni, nagyon is aktív a közösségi médiában.

Nem hanyagolja el a platformot, már csak amiatt sem, mert tudja jól, az milyen fontos szerepet játszik az emberek életében. Karrierek múlhatnak a közösségi média megfelelő használatán, de Fanni ügyesen evezget.

Most épp két, egymástól eltérő szelfivel köszönt be, amiken kisebb és széles mosollyal láthatjuk. A közönség ezt is sokra értékeli, és lenyűgözi őket Fanni természetes szépsége, és a belőle áradó pozitív energia.