Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Járai Mátét a 44 éve alatt most rúgták ki először, elkezdtek spórolni

Járai Máté megérezte, hogy komoly veszélyben lehet a helye az RTL reggeli műsorában, majd a megérzése helyesnek bizonyult.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, az RTL úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést Járai Mátéval a Reggeliben. A Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP versenyzője szomorú volt a döntés miatt, de nem érez magában haragot emiatt.

Miután megtudta, hogy Szabados Ági és Tihanyi Péter is csatlakozott a Reggeli csapatához, miközben Nádai Anikó visszatérőben volt, nem volt nehéz kitalálni, hogy hamarosan ismét változhat a felállás. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

„Tudtam, hogy ennek az az ára, hogy valakiknek távoznia kell. Esküszöm, azt is megéreztem, hogy Lakatos Márk és én vagyunk veszélyben.” – mesélte a Blikknek a csalódott színész, aki jelenleg egy nehezebb időszakot él át.

Fájdalmas volt a kirúgás

Márk tudatosan készült a bejelentésre, szakemberrel egyeztetett erről. Hozzátette, ettől függetlenül hatalmas gyomrosként élte meg a döntést, mivel a 44 éve alatt most volt az első olyan eset, amikor kirúgták.

„Lelkileg nehezen élem meg, de a terápia és Kíra segít ezen túljutnom. A feleségem próbálja tartani bennem a lelket, igyekszik felvidítani, de mi annyira egyek vagyunk, hogy ugyanúgy átéli a fájdalmamat.” – folytatta Máté.

Több okból kifolyólag is fájó számára a távozása, nagyon régi vágya volt a műsorvezetés. Rettentő boldog volt, amikor az RTL lehetőséget ajánlott neki erre, ám a munka nem tartott olyan sokáig, mint szerette volna.

Ideje jobban spórolni

Arra is fény derült, hogy az RTL adott volna egy búcsúadást Máténak, amit elutasított. Úgy érezte, nem segített volna a lelki állapotán, de továbbra is nyitott arra, hogy a színház mellett a televíziózásban dolgozzon.

Nem tagadja, anyagilag nagy kiesés nekik, hogy két év után megszűnt az rtl-es munkája, ám mivel az utóbbi esztendők jól hoztak a konyhára, van félretett pénzük, amit nem terveznek felélni, ugyanakkor biztonságérzetet ad.

Spórolni kezdtek, Kiara például vonattal jár a szegedi egyetemre, mert az negyedannyiba kerül, mintha autóval menne. Már ezzel is sokat tudnak spórolni, és nyilván egyéb területek is vannak, ahol meg lehet húzni a nadrágszíjat.