Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Tolvai Reni néha csak nevet a sértő üzeneteken

A mai napig kap nagyon sértő üzeneteket is Tolvai Reni, ugyanakkor ezek nincsenek igazán hatással rá.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

TolvaI Reni már a 20-as évei előtt sztár volt, köszönhetően a Megasztárnak, ami az egész életet megváltoztatta. Azóta sok minden történt, egyelőre nem alapított családot, de boldog, sikeres és rengeteg bókot kap.

Tökéletes formában van, a pasik csak úgy olvadoznak érte, ám arra jól figyel, hogy a sajtóban ne essen szó a magánéletéről. Az egyik olyan híresség, akinek nagyon keveset lehet tudni a magánéletéről. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Reni elismeri, egykor érzékeny lány volt, megviselték a dolgok, és rosszul érintették, ha azt írták róla, hogy villantott valahol. Idővel ez is változott, és a nagy átalakuláson átesett énekesnő kevésbé hatódik meg ezeken a dolgokon.

„Régen érzékeny lány voltam, megviseltek a dolgok. Rosszul érintett, ha megírták, hogy villantottam valahol. Mostanában vettem észre, hogy az évek múlásával egyre kevésbé érdekel. A sok kritika ellenére nem változtam meg.” – árulta el Reni a Hot! magazinnak adott interjújában.

„Ugyanúgy szeretem a kirívó, extrém ruhákat. Attól, hogy nincs olyan posztom, amiről ne írnának valamit, én nem akarok megváltozni. Nem zárkózom be csak azért, hogy ne bántsanak tovább.” – idézte a Blikk az énekesnőt.

„Szoktam ilyeneket kapni és látni, de teljesen hidegen hagynak. Már nem is bántanak meg. Kapok olyan sértő üzeneteket, amiken a barátaimmal jókat szoktunk mulatni. Kell azért egy vastag bőr az arcra, hogy ne hassanak rám.”

Úgy érzi, tisztában van azzal, hogy ki vagyok, illetve mit szeretne csinálni. „Úgy érzem, tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mit szeretnék csinálni, szóval nem tudnak megbántani” – fogalmazott.