Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,201 $

Paris Hilton nagyon erős és csillogó megjelenése a Grammy-gáláról (fotók)

Újabb és újabb különleges fotók jelennek meg a világsztárról, aki már édesanyának mondhatja magát.

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Paris Hilton nemrég vált anyává, de nem természetes úton, mivel egy béranya hozta világra a gyermekét, akit a férjével közösen fog nevelni. Izgatottan várták a pillanatot, és számukra is különleges szülőnek lenni.

Paris minden szinten készen állt arra, hogy édesanya legyen, ám ez nem jelenti az, hogy teljesen háttérbe vonul. Nem hagyta ki a Grammy-gálát, ahol számos más világsztár is tiszteletét tette az este folyamán. Soron kívül Szelevényi gázrobbanás: emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség

Jennifer Lopez ugyancsak felhívta magára a figyelmet a csodálatos ruhájával, bár Beyoncé sem bújt meg a tömegben. Elnézve a hírességeket, nagy lehetett a verseny közöttük, és nem okoztak csalódást.

A kedvenc szettünk Heidi Klum nevéhez fűződött, aki egy mellerős összeállítással köszönt be, már nem először. Ez a stílus közel áll hozzá, és egy olyan természetes szépségről beszélünk, akit a világ legjobb női között tartanak számon.

Hilton szintén, aki újabb fotókat osztott meg a tervezésről, mely erősen emeli ki a vonalait. Carmen Electrának is nagyon tetszett a ruha, és minden más, bár ez nem lehet olyan meglepő, mert barátnők, ismerik egymást.