Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Orbán a 13. havi nyugdíjról: „Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek”

Orbán Viktor miniszterelnök is mondott pár szót az érkező dupla nyugdíjról, ami sokak számára jelent jó hírt.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Sopronban 2023. február 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország kormánya továbbra sem engedte el a nyugdíjasok kezét, folyamatosan növeli a nyugdíjakat, és ahol tud, extra összeget ad nekik. Ezekben a nehéz időkben nagy szükség is van erre, hiszen az infláció még mindig magas.

Várhatóan hamarosan tetőzni fognak számok, majd azok egyre lejjebb mennek. A kormány számos intézkedést tett ennek érdekében, és azt várják, hogy hamarosan ezeknek érezhető hatásuk lesz. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, aki ezen a héten maratoni kormányülést tart Sopronban, remek hírekkel szolgált a nyugdíjasoknak. Érkezik ugyanis a megemelt nyugdíj, illetve a 13. havi juttatás.

„Idős honfitársaink a napokban a megemelt nyugdíj mellett kézhez kapják a 13. havi nyugdíjat is. Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek!” – írta a posztjában Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel.