Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Tini csodacsatár lehet Benzema beugrója

A Real Madrid reménye a 18 éves Álvaro Rodríguez, hamarosan felkerülhet az ificsapatból.

MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Rodríguez jelenleg a Real Madrid Castillánál, azaz az ificsapatban játszik, de lehet, hogy hamarosan már az első csapattal készülhet, hiszen Benzema pótlására most is nagyon kellene valaki.

Carlo Ancelotti már a néhány héttel ezelőtti sérüléshullám során is az ifiből volt kénytelen feltölteni a keretét, rendkívül rövidnek bizonyult ugyanis a kispad, miután öt kulcsjátékos is kidőlt. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A fiatal csatár első évét tölti Spanyolországban, eddigi 15 mérkőzésén 5 találatot jegyzett, mellette az uruguayi válogatottban is termeli a találatokat, nemzeti csapatában szintén ötször volt eredményes.

Rodríguez azért lenne rendkívül fontos láncszem a Real Madrid felnőttcsapatában, mert Benzema folyamatosan sérülésekkel küzd, ami miatt a Real támadójátéka egyre kevésbé hatékony.

Ezt jól jelzik az elmúlt hetek eredményei is, a tavalyi bajnok ugyanis mostanra nyolc pont lemaradásban vannak a Barcelonával szemben, ami már-már behozhatatlannak tűnik – írja a Fichajes.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.