Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,923 $

Tolvai Reni beszédes előtte-utána fotói

Tolvai Reni rengeteget változott, sokat tett azért, hogy megváltozzon a külseje, és mint azt mindenki láthatja, sikerrel járt.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni az egyik legnagyobb átalakuláson ment keresztül a hírességek között. A rendkívül vonzó énekesnő sorra osztja meg magáról a szexi fotókat, és már most megvan a 2023-as nyári formája.

Annyira elkötelezett, hogy számára az sem jelent gondot, hogy éjfélkor kondizzon a teremben. A követők pedig csak ámulnak a vonalain, és láthattuk, hogy mennyire szexin mutat a különböző szettjeiben. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Ezúttal előtte-utána fotókkal bizonyította, igenis lehetséges a változás. Nagy utat járt be, de nem felejti el azokat a bántó szavakat, amiket anno vele szemben fogalmaztak meg a megjelenése kapcsán.

„Rosszul érzed magad a bőrödben? Tudom, mit érzel, egész életemben azt mondták nekem „fellépéseken hogy „de kár érte pedig milyen szép az arca”. Ha nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?”

„Te vagy a kulcs. Ha elhatároztad, hogy megváltoztatod az életed minőségét, keress meg. Love. TR.” – írt a posztjában Reni, aki nagyon sokat változott az évek alatt, és szexibb, mint eddig bármikor az életében.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.