Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Viniciusra zúdult a népharag, miután beszólt Real Madridot elintéző mallorcaiaknak

Carlo Ancelotti azonban megvédte játékosát, szerinte nem ezen ment el a meccs.

Madrid, 2023. február 2. Vinicius Jr., a Real Madrid játékosa a Valencia ellen a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. február 2-án. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyre frusztráltabb a Real Madrid, ami annyira nem is meglepő, hiszen már nyolcpontos hátrányt kellene ledolgozniuk, hogy legalább utolérjék a Barcelonát a bajnoki tabella élén.

A tegnapi, Mallorca elleni idegenbeli vereség különösen fájó lehet, hiszen hiába a Valencia elleni értékes hétközi győzelem, Nacho szerencsétlen öngólját egyszerűen nem tudta feldolgozni a Real. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Asensio ráadásul büntetőt hibázott, Vinicius pedig a játék helyett inkább a kötözködéssel volt elfoglalva. Mire a Mallorca csapatkapitánya, Antonio Raillo úgy reagált hétfőn, hogy a brazil válogatott játékos egyáltalán nem jó példakép – számolt be róla az ESPN.

Ancelotti ugyanakkor kiállt játékosa mellett: „Az egyetlen dolog, amit Vinicius akart, hogy focizhasson. Ezen túlmenően van azonban egy légkör, melyben az ellenfelek nyomást gyakorolnak rá, provokálják, szabálytalankodnak vele” – így az olasz mester.

„A végsőkig harcolni fogunk a bajnoki címért. Még nincs vége. Sok meccs van még hátra, és ami ma velünk történt, az bármelyik meccsen megtörténhet” – mondta még a Barcelona meccse előtt Ancelotti. A katalánokkal ugyanakkor vasárnap nem történt meg az, ami a Real Madriddal.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.