Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Galambos Lajosnak rövidesen be kell vonulnia a börtönbe

Sajtórétesülések szerint Lagzi Lajcsinak február 15-ig kellene bevonulnia a börtönbe, noha egy halasztási kérése még lehet.

MTI Fotó: Lakatos Péter
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bors értesülései szerint a jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajos megkapta börtönbehívóját, melynek értelmében február 15-ig be kellene vonulnia a börtönbe.

A lap a zenész egyik ismerősétől értesült a behívóról, aki megosztotta, betegsége miatt halasztási kérelmet nyújthat be, noha a rövid időintervallum miatt nem elképzelhetetlen, hogy erre már nem lesz lehetősége. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Galambos Lajos közeli ismerőse azt is megosztotta, hogy az a tény, miszerint a zenészt súlyos fulladásos rohamok kínozzák, a büntetés-végrehajtási bírónak is figyelembe kell vennie. A zenészt is megkeresték az ügyben, ám nem kívánt reagálni az értesülésre.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.