Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

A záróvonal és a zebra sem érdekelte, centiken múlt egy gyalogos élete

Nem tűnt túl biztonságosnak ez az átkelés sem, az Opeles legalább megállt átgondolni a tettét.

...svg content...Fotó: Stop Cham
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem véletlenül szajkózzák lépten-nyomon, hogy zebrát kellő figyelemmel, alacsonyabb sebességgel közelítsük meg. Ebben az esetben nagyon nem ez történt, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett belőle tragédia.

A vérfagyasztó jelenetet Lengyelországban rögzítette egy autós fedélzeti kamerája. Míg az egyik Opeles megfelelő módon közelíti meg az átkelőhelyet, addig egy másik érthetetlen ámokfutásba kezd. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Nem elég, hogy záróvonalon előzött, még zebrán is, ráadásul egy gyalogos éppen akkor lépett le, amikor a szabálytalankodó mellé ért. Az autóson egy pillanatig nem múlt, hogy nem gázolta el a gyalogost.

A Mokka sofőrje ezt követően megállt az út kellős közepén átgondolni a tettét. Ez sem volt éppenséggel túl szabályos, de hátha legalább rögzült benne, hogy így nem közelítünk meg egyetlen zebrát sem.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .