Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Zebrán ragadt egy autós, épp elindult volna, amikor nekicsapódott egy rolleres

TÉMÁK:
#Autó #roller #zebra
Fotó: BpiAutósok
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Az autós türelmetlen volt, így nem tudott időben letérni a zebráról, pórul járt miatta egy rolleres.

Tipikusan az az eset, amikor mindkét félnek jobban kellett volna figyelnie, súlyát nézve azonban egyértelműen az autós hibázott nagyobbat, hiszen már előre felmérhette volna, hogy nem fog átférni a kereszteződésen.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ebből következett, hogy nem tudott lehajtani az átkelőhelyről, ám míg egy gyalogos minden gond nélkül képes kikerülni az autóst, egy rolleresnél elég egy kis figyelmetlenség és a sebesség miatt nehézkesebben tud megállni.

Mint azt a BpiAutósok csatornájára felkerült videó leírásában is közölték, az autós éppen akkor indult meg, amikor a rolleres odaért, ennyi pedig pont elég is volt ahhoz, hogy a zebrán érkező kétkerekűs elessen.

„Egy elektromos rolleres srác szeretett volna a kerékpárutat használva átkelni egyik oldalról a másikra. Sikerült is neki, de igencsak kalandosan, ha lehet így fogalmazni. A szabálytalan autós elé éppen akkor ért, amikor az figyelmetlenül megindult.”

„Sajnos ennek következtében a rolleres el is esett. Látszólag nem történt komoly baj. Az eset ismét jól mutatja, hogy csak akkor hajtsatok be egy kereszteződésbe, ha azzal nem fogtok senkit akadályozni, mert ennyi elég, hogy megtörténjen a baj” – írja a kamerás autó sofőrje.

Ahogy az a videóból kiderül, nem ez az első hasonló eset ebben a kereszteződésben: