Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Sokkhatás: Megan Fox dekoltázsa más dimenzió

Megan Fox megjelenése valóban más dimenziót jelent, rendkívül egyedi és közben a határokon belül mozog, bár ez sokszor szubjektív.

...svg content...Fotó: Instagram/Megan Fox
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A divat sok szempontból szubjektív, ám vannak olyan összeállítások és ruhák, amik egyszerűen tökéletesen állnak. A többség szeretne csinos lenni, nemcsak a párjának és másoknak, hanem elsősorban saját magának.

Mindig arra kell törekednünk, hogy kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben, abban a ruhában, amit viselünk. Ez adja meg a napunk első igazi energiáját, így erre mindig helyezzük nagy figyelmet. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Megan Fox is így tesz, akinek természetesen dúsgazdag sztárként mások a lehetőségei. Drágábbnál drágább ruhákat, ékszereket viselhet, melyek még inkább összhangban vannak a személyiségével.

Fox-ban megvan az elegancia, és egy olyasfajta „vadság”, mely a fotósok legnagyobb álma lehet egy munka alatt. Számos látványos fotót láthattunk már a világsztárról, aki a világ egyik legjobb nőjének mondhatja magát.

Lenyűgöző vonalakat hordoz magán, az idő pedig relatív nála, csak meg kell nézni a régi és az új fotóit. Alig van különbség, maximum annyi, hogy Megan jobb nő, mint korábban bármikor is volt az élete során.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.