Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Michael B. Jordan: biztosan elkészül a Creed 4

Noha hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett, a színész teljes mértékben biztos abban, hogy lesz Creed 4.

Fotó: MTI/EPA/Gus Ruelas
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Creed sztárja, Michael B. Jordan megerősítette, hogy a franchise harmadik filmje, a Creed 4 már készülőben van. Az első Creed-film még 2015-ben debütált a mozikban, melyben Jordan Adonis Creedet alakította, Sylvester Stallone pedig az ikonikus Rocky Balboa szerepében tűnt fel.

A filmsorozat Creed felemelkedését követi nyomon a bokszvilágban, akinek számos belső és külső akadályt kell leküzdenie sikeréért. A filmben nyújtott alakításáért Stallonét a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték, a trilógiát lezáró Creed 3 pedig idén március 3-án kerül a mozikba. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Jordan az IGN-nek adott interjújában pedig kerek perec kijelentette, a Creed 4 „biztosan elkészül”. Mindez kissé meglepő, hiszen a színész és egyben a film rendezője eddig nem erősítette meg a konkrét projektet, ám most arról beszélt, hogy szeretné bővíteni a Creed-verzumot.

„Én csak a Creed-verzumot akarom kiterjeszteni az észszerűség határain belül, de mindenképpen számítok más dolgokra is a Creed körül, az biztos”.

Mindez arra utalhat, hogy a Creed 3-ban olyan események történhetnek, melyek vagy spinoffokhoz, vagy akár egy közvetlen folytatáshoz is vezethetnek, de ezt majd csak március elején tudhatjuk meg.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.