Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,96 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
455,03 Ft
Bitcoin
57,259 $

Pirít a magyar híresség bikiniformája (fotók)

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője nemcsak Dominikán volt remek formában, hanem az azt követő időszakban is.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Abszolúte benne vagyunk abban az időszakban, amikor tömegével dolgoznak az emberek a nyári formájukon. Egyeseknek elegendő a szinten tartás, mások lényegesen mélyebbről indulnak, de egyvalami közös bennük, méghozzá a motiváció.

Ha megvan bennünk a motiváció, és azt képesek vagyunk megtartani, miközben egészségesen táplálkozunk, növeljük az edzések intenzitását, akkor olyan eredményeket érhetünk el, mint soha ezelőtt. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Ez nem reklámszöveg, hanem a valóság, csak ki kell tartani, és az sem hátrány, ha élvezzük közben az utat. Török Livi, az Exatlon Hungary sztárja nagyon is élvezi az utat, és nemcsak amiatt, mert ez a munkája.

A fiatal és sikeres bokszedző bikiniformája igencsak stabilnak mondható, mint azt látni fogjátok a róla készült fotókon. A távoli szigeten is sokan felkaphatják a fejüket a formás magyar hírességre, aki nagyon boldog a férjével.

„Olyan nehéz a kókusz, hogy rendesen bedurrant tőle a vállam.” – írta a posztjában Livi, akinek többek között a vállizmai is látványosak, mellyel tovább és tovább motiválja népes követőtáborát az Instagramon.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.